België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Informatie
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    VLGA
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Strategische samenwerking tussen Colorbreeze en manroland Benelux
Nieuws  Donderdag 03-06-2010   
 
Terug naar vorige pagina
 
Om drukkerijen bij te staan bij de implementatie van een meer gestandaardiseerde productie start manroland Benelux een intensieve samenwerking met Colorbreeze uit Antwerpen.

Antwerpen, 3 juni 2010 - Colorbreeze en manroland Benelux kondigen een strategische samenwerking aan op het vlak van standaardisatie van het offset drukproces volgens ISO 12647. Drukkerijen kunnen nu voordeel halen uit deze nieuwe dienstverlening waarbij kennisoverdracht de sleutel van het succes is. Na afloop van het project heeft de drukkerij alle kennis en controlemiddelen in huis om efficiënter en kosten-gunstiger te produceren volgens de geldende industrie standaarden en normen.“Standaardisatie van het offset drukproces volgens ISO 12647 is een druk besproken onderwerp.” zegt Paul Willems, Sales Director bij manroland Benelux. “Naast hoogtechnologische productiemiddelen zoals CTP, persen, platen, inkt en rubberdoeken is gefundeerde technische kennis van colormanagement en het grafische productieproces fundamenteel noodzakelijk om een standaardisatie proces tot een goed einde te brengen. Wij hebben de ervaring dat Colorbreeze hiervoor de uitgelezen partner is. Onze gezamenlijke, innovatieve aanpak is de beste garantie op winstgevend succes!” vult Paul Willems verder aan.

Vanuit de ‘competence-centers’ van manroland Benelux, samen met de expertise van Colorbreeze wordt via een projectmatige aanpak de bestaande situatie van de drukkerij in kaart gebracht en worden oplossingen aangeboden om het productieproces te optimaliseren. Dit ofwel volgens de eigen huis-standaard of volgens de gewenste industrie standaard.

“Colorbreeze is expert op vlak van colormanagement en standaardisatie van grafische productieprocessen.” zegt Jan Verdonck, oprichter van Colorbreeze. “Bij een ISO 12647 implementatieproject bijvoorbeeld hebben wij als doel het productieproces zo te optimaliseren dat de drukkerij sneller, meer voorspelbaar en consistenter kan produceren. Dit is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methodes en leidt gegarandeerd tot hoger economisch rendement van het bestaande productieproces. Dankzij onze innovatieve aanpak zorgen wij ervoor dat onze visie en de nodige kennis overgedragen worden op de werknemers die de processen onder controle moeten houden. Ons uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat onze klanten beter bestand zijn tegen opkomende concurrentie en uitdagingen van buitenaf.” vervolledigt Verdonck.

Over Colorbreeze bvba

Colorbreeze is een expert op het vlak van processtandaardisatie en diverse kleuraspecten in het grafische productieproces en verleent advies op projectbasis. Zo’n project omvat onder andere proces analyse, technische uitwerking, implementatie en het opstellen van de nieuwe werkwijze voor de diverse afdelingen. Colorbreeze heeft een uitgebreide kennis van de verschillende productieprocessen, gaande van fotografie, pre-press, vellen- en rotatieoffset, zeefdruk en groot-formaat printen met ink-jet systemen. De wetenschappelijk gefundeerde aanpak en op maat gemaakte software-tools staan garant voor succes waardoor de algemene productiekwaliteit verbetert.

www.colorbreeze.be

Over manroland Benelux

manroland Benelux geeft advies, verkoopt en levert technische diensten aan de grafische industrie in België, Nederland en Luxemburg. De machines, verbruiksgoederen en ondersteuning die manroland aanbiedt, bestrijken de grafische domeinen pre-press, vellen- of rotatiedruk, afwerking, binderij en verzending. manroland Benelux is gestructureerd in competence centers. Zij zijn de reële schakel tussen de fabrikanten en de markt. De firma heeft een hechte relatie uitgebouwd met zijn leveranciers waaronder Fujifilm, Ryobi, Wohlenberg en Baumann. Zodoende hebben de experts van manroland Benelux toegang tot een netwerk van specifieke vakkennis die gebruikt wordt om open, intelligente en evolutieve oplossingen aan te bieden.


 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008  |