België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Informatie
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    VLGA
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Drukkerij Michiels looft Wohlenberg 92
Wohlenberg snijmachines en randapparatuur  Donderdag 20-03-2014   
 
Terug naar vorige pagina
 

Wohlenberg 92 garandeert hoge afwerkingsgraad
Wohlenberg en manroland Benelux: het zijn twee klinkende namen die Drukkerij Michiels door en door vertrouwt. Geen wonder dus, dat zaakvoerder Roger Michiels zijn nieuwe snijmachine bij zijn vaste leverancier bestelde. De Wohlenberg 92 staat ondertussen al even in zijn machinepark. En levert daar prima kwaliteit met een hoge snelheid.Allrounddrukkerij voor bedrijven en particulieren
Drukkerij Michiels wil dé grafische partner voor iedereen zijn. “Wij regelen ontwerp, druk en afwerking. Zowel b2b (van mailing tot magazine), als b2c (van communiekaart tot huwelijksuitnodiging). Wat ons bijzonder maakt? Dat we onder één dak typo-, offset- en digitale drukken aanbieden, in kleine en grote oplages. Dankzij gepersonaliseerde oplossingen bouwen we lange-termijnrelaties op met onze klanten.”

Hoge afwerking
Een drukkerij zonder snijmachine is als een café zonder bier. “We hadden er natuurlijk een, maar haar beste jaren zaten erop. Hoog tijd voor een opvolger, en die zochten we opnieuw in het Wohlenberg-gamma, een sterk merk dat niet teleurstelt. Tijdens de demonstratie in de manroland Benelux-showroom vielen we als een blok voor de Wohlenberg 92. En daarvan kregen we nog geen spijt. De machine heeft een hoge afwerkingsgraad, waardoor ons drukwerk echt netjes oogt. We leggen het vol trots voor aan onze klanten.”

Snelle insteltijd
De nieuwe snijmachine maakte zich meteen populair bij Drukkerij Michiels. Tijdens de opleiding ondervonden we direct hoe gebruiksvriendelijk de Wohlenberg 92 is. Een andere troef is dat we opvallend sneller werken sinds de komst van de machine. Dankzij de korte insteltijd starten we in no time een nieuwe opdracht en schakelen vlot over naar een nieuw order. Mooi meegenomen? Je draait de papierstapels gemakkelijk, dankzij de breedte van de machine.

Grootse service
Dat Drukkerij Michiels zijn Wohlenberg bij manroland Benelux bestelt, vindt Roger normaal. “We vertrouwen al twintig jaar op deze leverancier. Zijn service is van de bovenste plank, in elke fase van de samenwerking: verkoop, administratie, techniek, … De behulpzaamheid van de medewerkers illustreer ik graag met een voorbeeld. Er stond hier een oude nietmachine – niet eens van manroland Benelux – die dienst weigerde. Toen de techniekers hier waren, gaven ze ons zomaar enkele tips. En voilà, nu werkt de machine opnieuw!”

Drukkerij Michiels is een familiebedrijf opgericht in 1947. Ondertussen staat de derde generatie aan het roer, en geven vijftien medewerkers er elke dag het beste van zichzelf.Beeld hoge resolutie
 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008  |