België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Informatie
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    VLGA
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Drukkerij De Melle haalt derde ROLAND HiPrint in huis
manroland vellenoffset midden formaat (ROLAND 700 reeksen)  Donderdag 20-02-2014   
 
Terug naar vorige pagina
 

ROLAND 702P HiPrint geeft gemoedsrust
Mee-evolueren met de tijd: het is een noodzakelijk ingrediënt om rendabel te blijven. Dus wees Frans Daniëls, zaakvoerder van Drukkerij De Melle, zijn oude tweekleuren-vellenpers de deur. En verwelkomde hij het paradepaardje: de ROLAND 702P HiPrint.
Een machine die gemoedsrust biedt door haar prima inktwerk , vellenloop en uitleg.Specialist in spelreglementen en bijsluiters

Drukkerij De Melle uit Turnhout is een familiebedrijf dat sinds 1992 bestaat. “Vandaag geven 45 personen hier het beste van zichzelf. We verzorgen de prepress, druk en afwerking van allerlei drukwerk. Onze specialiteit? Spelreglementen en bijsluiters. Voor dat laatste kochten we een nieuwe tweekleuren vellenpers. Want wie rendabel wil blijven, moet investeren in moderne machines zoals de ROLAND 702P HiPrint.”

Snelle en stabiele inkttoevoer
De ROLAND HiPrint is het paradepaardje van Manroland dat veel naam maakt in de druksector. Wereld¬wijd werd de machine al meer dan 30.000 keer verkocht, in 3000 verschillende configuraties. “Ik begrijp waarom ze zo goed in de markt ligt. Want ze levert echt uitstekende kwaliteit. Het inktwerk reageert snel, kan grote volumes aan én blijft stabiel tijdens de hele oplage. Absoluut niet evident met ‘bijsluiterpapier’ van 40 gram dun.”

Vlekkeloze vellenloop, uitstekende uitleg
Andere troeven van de pers? “De vlekkeloze vellenloop. Dankzij de grote drukcilinders en transferters volgen de vellen elkaar netjes op. Je bent ook zeker van een goede uitleg, want met de vlakke opgang en het lange stabilisatietraject krijg je een perfecte stapelkwaliteit. Zelfs bij hoge druksnelheden! En dat schept gemoedsrust.”

Betrouwbare leverancier
Drukkerij De Melle werkt al sinds 2000 samen met manroland Benelux en kocht er ook al de HiPrint 705 (vijf kleuren) en 710 (tien kleuren). “manroland Benelux is een leverancier die doet wat hij moet doen: goede producten én een dito dienstverlening leveren. Een leuk extraatje? Dat je soms mee op bezoek mag bij buitenlandse machineproducenten. Dan zie je met eigen ogen waar en hoe je machine tot leven komt. Altijd een boeiende en leerrijke ervaring.”Beeld hoge resolutie
 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008  |