België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Informatie
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    VLGA
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Fujifilm Jet Press Inkjet: de kracht van innovatie & creativiteit
Overige  Donderdag 23-01-2014   
 
Terug naar vorige pagina
 

Snel, flexibel, persoonlijk, variabel, klein, groot, standaard papier, standaard karton, verzamelvellen, lak en hoogste kwaliteit!

De Fujifilm Jet Press 720, Jet Press F en Jet Press W kunnen dit allemaal aan.
De mogelijkheden zijn legio en bieden kansen op nog meer creativiteit voor u en uw relaties.Meer dan 45 jaar ervaring in digital print en al 15 jaar met digitale inkjet systemen geven Fujifilm een voorsprong in deze technologie. Fujifilm ontwikkelt volledig in eigen beheer inkt, printkoppen en software die de basis vormen van solide en productieve systemen. Jet Press inkjet systemen die u rendement en een toekomst bieden.

In het Fujifilm International Print Technolgy Centre in Zaventem werden in december voor de Europese landen de Inkjet Technology Days gehouden.

12 december was de Benelux dag en voor een groot aantal deelnemers werden de Fujifilm Jet Press serie en large format printers in combinatie met de Fujifilm XMF Workflow software gedemonstreerd. Nieuw en voor het eerst in demonstratie was de Jet Press F voor vouwkartonnage op B2 formaat die geschikt is voor 200 - 600µ standaard karton.

De Jet Press F met een in-line lakunit produceerde verschillende verpakkingen waaronder een gepersonaliseerde six-pack, een mini-box voor een MINI en een gift-box voor een Fujifilm opener. Creativiteit vertaald naar toepassing toont de kwaliteit en flexibiliteit van de Jet Press serie. Een breed scala aan voorbeelden van opdrachten die de 25 Jet Press gebruikers hebben gemaakt werden getoond, waaronder een facsimile-uitgave van het Hindoestaans boek ‘Bhagavad G?tá - as it is’ dat in een speciale oplage van 1.008 exemplaren is geproduceerd op de Jet Press 720 in Italië.

De Jet Press W liet de mogelijkheden zien voor boekproducties, catalogi, leaflets, flyers en huis-aan-huis folders. De toepassingen met de Fujifilm VÌVÌDÌA dye-inkt en Fujifilm VÌVÌDÌA pigment-inkt voor de Jet Press W bieden nieuwe mogelijkheden voor drukkers en hun relaties in retail, uitgeverij en business to business applicaties in oplage 1 of 1+N.

Kwalitatief, snel, constant, beheersbaar en voorspelbaar zijn de kenmerken van de Fujifilm inkjet technologie. Meer mogelijkheden, contact met klanten, controle en flexibiliteit werden gedemonstreerd met de Fujifilm XMF workflow applicaties voor Web2Print, Remote Client Online en Closed Loop Quality met ColorPath.

Als u op 12 december niet aanwezig kon zijn en de mogelijkheden van Fujifilm Inkjet technologie beter wilt leren kennen, neem dan contact op met manroland Benelux in Wemmel of Amsterdam. Fujifilm: The Force in Inkjet.Beeld hoge resolutie
 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008  |