België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Informatie
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    VLGA
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Drukkerij Cuvelier Graphics investeert in afwerking met MKW en Wohlenberg
Wohlenberg snijmachines en randapparatuur  Donderdag 19-12-2013   
 
Terug naar vorige pagina
 

Cuvelier Graphics te Ieper is hét voorbeeld van een goed draaiend familiebedrijf. Het bedrijf werd opgericht in 1969 en groeide uit tot een stevige KMO. Goed inzicht en een perfecte organisatie liggen aan de grondslag van het succes. Vader Hedwig en zoon Arne staan in voor de productie en dochter Fridl is verantwoordelijk voor de prepress. Flexibele en snelle dienstverlening is het motto bij Cuvelier Graphics.Na jarenlange, trouwe dienst van een Wohlenberg snijmachine was het tijd voor meer automatisatie van de snij-afdeling. De bestaande torenbouw verzamelmachine voldeed niet meer en dus was er behoefte aan een performant afwerksysteem voor brochures en sets. De constante groei van het familiebedrijf vereiste nieuwe investeringen. De jarenlange samenwerking met manroland Benelux, de goede verstandhouding en dito service deden Cuvelier Graphics opnieuw kiezen voor deze leverancier.

De oude snijmachine werd vervangen door een nieuwe Wohlenberg 115 met een Baumann BSH3 stapellift, BSB3L triltafel met uitpersing voor massieve stapels. De gesneden pakketten worden afgeladen op de Baumann BA2Ne aflader.

Deze snijstraat zorgt voor een boost in de snij-afdeling van maar liefst 50%.

De afwerkingscapaciteit werd verder uitgebreid met 25000 afgewerkte brochures extra per dag. Tijdschriften, boeken, brochures, jaarverslagen, catalogi worden voortaan verwerkt op een splinternieuwe MKW verzamelmachine met afwerkunit SFT en T20 voor het nieten, plooien en snijden.

Met deze investeringen staat Cuvelier garant voor een quasi 100% in huis verwerking van de orders.

Dit is na de RYOBI 784, een Wohlenberg 92, een GUK K50 vouwmachine en een ROLAND 200, de 5e investering bij manroland Benelux.

Stilstaan is achteruitgaan is de leuze van de familie Cuvelier. Daarom investeert Cuvelier Graphics voortdurend in het machinepark en biedt daardoor een uitstekende service. Flexibiliteit en kwaliteit doen ze er gratis bovenop.

Vandaar ook hun keuze om samen te werken met een partner die hun behoeften begrijpt en hun de juiste raad en bijstand verleent.Beeld hoge resolutie
 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008  |