België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Informatie
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    VLGA
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Royal Sens bestelt 3 ROLAND 700 persen
manroland vellenoffset midden formaat (ROLAND 700 reeksen)  Donderdag 17-10-2013   
 
Terug naar vorige pagina
 

Royal Sens, de grootste etikettendrukkerij van Nederland en één van de grotere spelers in Europa is voornamelijk gespecialiseerd in etiketten voor de voedingsindustrie, maar drukken ook voor de farmaceutische en chemische industrie. Als hightech productiebedrijf met o.a. 9 ROLAND 700 vellenpersen en meer dan 180 medewerkers, produceert Royal Sens dagelijks miljoenen etiketten op twee productielocaties in Nederland. Daarnaast heeft Royal Sens ook filialen in Duitsland en de UK. Royal Sens heeft onlangs nog eens drie ROLAND 700 persen in gebruik genomen: 2 zeskleuren ROLAND 700 HiPrint persen met beide een lak en UV flex configuratie en een achtkleuren ROLAND 700 DirectDrive pers met UV flex configuratie.De aanschaf van één zeskleurenpers stond al gepland voor 2013, de andere twee zijn ter vervanging van de machines die verloren zijn gegaan tijdens een uitslaande brand in de vestiging Royal Sens Enschede. De heer Jan Geitenbeek, directeur van Royal Sens: “Nadat er in april ll. in één van onze fabrieken brand was uitgebroken, slaagden we erin mede dankzij de hulp van manroland om onze dagelijkse productie weer snel op peil te krijgen. Onze jarenlange goede relatie met manroland Benelux heeft bewezen dat zij een betrouwbare zakenpartner is. Gebaseerd op onze goede ervaring met de ROLAND 700, hebben we beslist om nog 3 nieuwe ROLAND 700 persen te kopen, twee die dienen ter vervanging van machines die verloren zijn gegaan tijdens de brand en één die bestemd is voor de andere vestiging.”

Dank zij de vele voordelen zoals hoge productiviteit, kortste steltijd, trendsettende drukkwaliteit, geringe inschiet, is de ROLAND 700 niet enkel de referentie voor de vellendrukindustrie, maar tevens het model dat het beste verkoopt en dat zeer populair is bij verpakkingsdrukkers over de hele wereld. De ROLAND 700 sluit dan ook goed aan bij de behoefte van Royal Sens: het dagelijks produceren van miljoenen hoog kwalitatieve etiketten op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Royal Sens is een hoogwaardig industrieel bedrijf met een innovatief karakter, de optie Inline ColorPilot biedt dan ook meerwaarde. Inline ColorPilot is een systeem dat automatisch de kleur controleert. Het systeem heeft slechts 12 seconden nodig om een vel te scannen en 2 seconden om de kleur aan te passen. Het helpt de operator om de kleurvastheid te behouden bij de grote oplages. Inline ColorPilot meet en regelt de inktdensiteit in de pers tijdens de productie, het is dus niet meer nodig om vellen uit te nemen om de kleur te controleren.

Wereldwijd zijn er meer dan 60% van de klanten die Inline ColorPilot gebruiken. De grootste troef is dat het de uniforme kleurkwaliteit van het drukwerk garandeert over de gehele oplage, virtueel de documentatie van de oplage vervolledigt en in grote mate de druk op de operatoren vermindert die nu meer aandacht kunnen besteden aan andere taken. Het is tegelijk een betrouwbaar proces waarmee men veel tijd spaart. Het verbetert de drukkwaliteit en de productiviteit, beperkt de inschiet van de substraten en verhoogt de ecologische effectiviteit van de productie. Inline ColorPilot is voor Royal Sens een toegevoegde waarde om de constant hoge kwaliteit van de miljoenen etiketten te handhaven en tegelijk de productiekosten moet zien te drukken en de productiviteit te verhogen.Beeld hoge resolutie
 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008  |