België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Informatie
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    VLGA
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Scholma Druk investeert in MKW RAPID Trans UT verzamelmachine
MKW vergaarmachines  Donderdag 05-09-2013   
 
Terug naar vorige pagina
 

Scholma Druk B.V., gelegen in Bedum, is één van de grootste commerciële drukkers in het Noordelijk deel van Nederland. Zij drukken er magazines en commercieel drukwerk in klein- en middenformaat en verzorgen een breed gamma producten, zoals catalogi, brochures, bijsluiters, flyers, tijdschriften, boeken, posters, folders…enz.

Naast de recente investering in een nieuwe hoogtechnologische 5 kleurenpers met lak is door Scholma Druk ook geïnvesteerd in de nabewerking.Als één van de MKW-gebruikers van het eerste uur is na 14 jaar ook hun 20 stations MKW- verzamelmachine met SFT, hecht-, vouw- en trim-unit, vervangen door een nieuwe, snellere en meer geautomatiseerde versie: de MKW Rapid Trans UT. De machine is uitgebreid met een kop en staart snij-unit, de T21. Na zorgvuldige berekeningen bleek dat de MKW, met het in-line vergaren hechten en vouwen, voor het orderpakket van Scholma Druk nog steeds de meest kosten efficiënte productie-oplossing is. Na uitgebreid testen bleek ook de kwaliteit van het eindproduct de toetsing met glans te doorstaan.

Het nieuwe model van MKW, de MKW RAPID Trans UT behaalt een snelheidswinst van zo’n 20% door een vernieuwd aandrijfconcept. Formaatinstellingen zijn geautomatiseerd waardoor ook de insteltijden zijn teruggebracht.
De keuze tussen, “verzamelen” of “verzamelen-hechten-vouwen en snijden” is nu slechts een druk op de knop door het unieke links-rechts loopprincipe.
Nieuw voor Scholma Druk is ook het inbouwen van een tussenmes. Hierdoor kunnen twee aan elkaar gemonteerde producten (2-Up) in de T21 los gesneden worden. Waardoor de netto output nog eens verdubbelt.Beeld hoge resolutie
 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008  |