België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Informatie
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    VLGA
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Drukkerij Oranje doet tiende manroland-investering
Wohlenberg snijmachines en randapparatuur  Donderdag 22-08-2013   
 
Terug naar vorige pagina
 

Wohlenberg 132 snijdt hypernauwkeurig
Een jarenlange vertrouwensrelatie: dát deelt Drukkerij Oranje met manroland Benelux. Bij zijn vaste leverancier kocht zaakvoerder Dirk Desmyter nu een snijmachine Wohlenberg 132. Die laat zich in een handomdraai programmeren. En snijdt nauwkeuriger dan ooit tevoren.Modern machinepark
2003: Drukkerij Oranje koopt een Wohlenberg 137 bij manroland. Mét triltafel en twee liften van Baumann. Dirk Desmyter: “Enkele jaren later kwam daar een afstapelaar bij: goed voor de ergonomie van onze medewerkers. Die randapparatuur doet vandaag nog prima dienst. Maar de snijmachine was aan vervanging toe. We willen onze toestellen up-to-date houden. En investeerden daarom in een Wohlenberg 132, tegen een betaalbare prijs.”

Snellere programmering, accurater snijwerk
De nieuwe machine draait al een halfjaar op volle toeren. Dirk Desmyter: “Ze neemt 95% van ons snijwerk voor haar rekening. Het verschil met de Wohlenberg 137? Programmeren gaat veel sneller. Belangrijk in een vellendrukkerij als de onze, met veel orderwissels. We verliezen nu opvallend minder tijd. Een ander voordeel? Dat de machine nóg accurater snijdt. Zo tonen we klanten dat we niet op onze lauweren rusten, maar blijven sleutelen aan topkwaliteit.”

Gesmeerde dienstverlening
Met de Wohlenberg 132 haalt Drukkerij Oranje zijn tiende manroland-investering in huis. Dirk Desmyter: “Wij werken al sinds de jaren zeventig samen: nog nooit beschaamde manroland ons vertrouwen. Ook nu niet. De oude machine werd vrijdagnamiddag gedemonteerd en maandagochtend weggehaald. En de nieuwe stond dinsdagmiddag al bij ons te glimmen, perfect geïntegreerd in de randapparatuur. Et voilà, na een korte opleiding konden we al aan de slag!”

Vellendrukkerij met full service
Drukkerij Oranje ziet het levenslicht in 1954. Het familiebedrijf telt vandaag dertig medewerkers en levert vooral magazines, kinderboeken en brochures. Mét een full service: van prepress, over druk, tot afwerking. De vellendrukkerij kiest resoluut voor een modern machinepark. Op dus naar manroland-investering nummer elf!Beeld hoge resolutie
 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008  |