België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Informatie
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    VLGA
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Intergrafipak B.V. installeert een zeskleuren ROLAND 700 HiPrint pers met lak en UV- uitrusting
manroland vellenoffset midden formaat (ROLAND 700 reeksen)  Donderdag 04-07-2013   
 
Terug naar vorige pagina
 

Intergrafipak B.V., in Nieuw-Vennep (Nederland), is een succesvolle producent van verpakkingscomponenten voor de farmacie, cosmetica, groensector en mediabranche. Het beschikt over een breed productgamma: dozen, bijsluiters en zelfklevende etiketten in de eerste plaats voor de farmaceutische industrie. Het bedrijf telt ongeveer 90 medewerkers. Gebaseerd op de ervaring die de klant reeds had met zijn bestaande tweekleuren ROLAND 702 LTLV pers en een uitvoerig testprogramma in Offenbach/Mühlheim, heeft deze drukker onlangs een spiksplinternieuwe zeskleuren ROLAND 700 HiPrint pers met lak en UV-uitrusting gekocht en geïnstalleerd om te voldoen aan de snelgroeiende behoeften van zijn uit grote internationale bedrijven bestaande klantenkring.De heer Sietze Stellingwerff, directeur van Intergrafipak B.V. vertelde opgetogen: “Voor we beslisten om de nieuwe pers te kopen, moesten we sommige bewerkingen uitbesteden, zoals het bedrukken van gemetalliseerd karton. Daarnaast moesten we het UV-lakproces als extra doorgang uitvoeren, wat heel veel tijd en werk in beslag nam. Met deze nieuwe pers kunnen we met de UV-uitrusting nu zowel karton als kunststof en andere niet-absorberende materialen uitstekend bedrukken en kunnen we inline tegelijkertijd UV-lak aanbrengen in één productiedoorgang. Dit betekent een aanzienlijke verbetering van efficiency en productiviteit en voor onze klanten een snellere doorlooptijd van orders. We hebben met deze pers de keuze om conventioneel te drukken en te lakken of volledig in UV te draaien. Kortom: totale flexibiliteit.”

De ROLAND 700 HiPrint is daarenboven één van de meest uitgebreide vellenpersen ter wereld voor de hoogkwalitatieve commerciële en verpakkingsmarkt. Haar grote flexibiliteit voor verschillende substraten zorgt ervoor dat zij zowel papier van 0.04 millimeter dikte, karton van 1 millimeter alsook PVC-folie kan verwerken met een druksnelheid tot 17,000 vel per uur. Ook haar modulair concept maakt haar tot een flexibele pers. De ROLAND 700 HiPrint beschikt over het grootste aantal mogelijke combinaties van modules. Haar huidige portefeuille bevat meer dan 3,150 soorten combinaties, die de toegevoegde waarde van uw inline productielijn kunnen maximaliseren. Het is de beste keuze om het hoofd te blijven bieden aan de felle concurrentie.

Als partner van de drukkers met een vertrouwde merknaam sinds meer dan honderd jaar, is manroland één van de koplopers op het gebied van innovatie, waarbij zij de drukkers over de hele wereld hebben voorzien van tal van bekroonde innovatieve technologieën en oplossingen en hen geholpen hebben om succes te boeken en aan de top te blijven in de snel veranderende grafische sector.Beeld hoge resolutie
 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008  |