België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Informatie
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    VLGA
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Kortere leveringstermijn en hogere productiviteit
manroland vellenoffset midden formaat (ROLAND 700 reeksen)  Woensdag 16-01-2013   
 
Terug naar vorige pagina
 
Bek Grafische Producties/Crossmedia Solutions heeft recentelijk haar vertrouwen in manroland bevestigd met de aankoop van een tienkleurenpers ROLAND 700 DirectDrive teneinde de steltijd te versnellen en de productiviteit te verhogen.Gesticht in 1968, heeft Bek Grafische Producties zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf voor grafische communicatie met 125 medewerkers. Uitgerust met geavanceerde druktechnolo-gieën, voorziet het bedrijf zijn klanten van de flexibele en efficiënte ‘one-stop shopping service’ voor een ruim productengamma waaronder het traditionele drukwerk, ontwerp, fotografie, digitaal drukwerk, opslag en verzending.

Naar aanleiding van de positieve ervaring met een vijfkleurenpers ROLAND 700 met lak die het bedrijf kocht in 2006 en na een reeks grondige tests en een zorgvuldige vergelijking, besloot Bek Grafische Producties te gaan voor een ROLAND 700 DirectDrive in een poging steun te bieden aan de snelle groei van het bedrijf.

In de grafische sector van vandaag, waarin de concurrentiestrijd enorm is, betekent tijd geld. Hoe meer jobs een drukker kan realiseren binnen eenzelfde tijdsbestek, hoe groter de kans dat hij kan opvallen in de druksector. De ROLAND 700 DirectDrive die Bek Grafische Producties zopas kocht, stelt elke drukker in staat om te “multitasken”. Het wisselen van de platen gebeurde vroeger se-quentieel. Met de huidige DirectDrive technologie, kunnen alle platen simultaan gewisseld worden, voor de 10 druktorens, in minder dan één minuut terwijl de pers de rubberdoeken wast. Op die manier kan de steltijd met 60 procent verminderd worden. Dit geeft de drukker de kans meer tijd te besteden aan andere taken zoals het voorbereiden van de volgende job. Zo kan de leveringstermijn ingekort worden en verhoogt de algehele productiviteit.

Bovendien is de ROLAND 700 DirectDrive met het perfecte inktwerk, de vlakke vellenloop, het precieze register en de flexibiliteit voor wat betreft de keuze van het papierformaat, zonder com-promis ontworpen om de beste drukkwaliteit te produceren. Zo won deze pers in 2007 de ‘German Printing Industry Innovation Award’ met haar uitstekende prestaties en creativiteit. Het legt het concept van “Value Added Printing (VAP)” dat manroland proactief heeft gepleit duidelijk aan de dag.

Nu de nieuwe pers geïnstalleerd is, zal Bek Grafische Producties de vruchten dragen van de kortste leveringstermijnen en de hogere productiviteit. Het bedrijf vertrouwt er volledig op dat hij voor 100% zal kunnen inspelen op de eisen van de klanten en zal opklimmen tot een nieuwe positie binnen de dynamische druksector van Nederland.


Beeld hoge resolutie
 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008  |