België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Datums
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws Archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    ISO 9001
    Vacatures
    Contact

 
 
     
ProServ 360° Performance
manroland vellenoffset midden formaat (ROLAND 700 reeksen)  Woensdag 09-12-2015   
 
Terug naar vorige pagina
 
Nieuw productiviteitsconcept bij de aankoop van een ROLAND 700 Evolution

Als uitbreiding van het reeds ongeëvenaard programma voor service en support biedt Manroland zijn klanten nu ook het nieuwe ProServ 360° Performance-pakket aan, een programma voor support en service partnership dat specifiek werd ontwikkeld voor de eigenaars van de pers van de nieuwste generatie, de ROLAND 700 Evolution.
ProServ 360° Performance beperkt onvoorziene storingen terwijl het helpt om de kosten van de klanten te controleren door verhoging van de productiviteit via regelmatige, proactieve monitoring van de output van de machine.

De bestaande Manroland-programma’s zoals ProServ Basic Plus, ProServ Comfort en ProServ Supreme zijn lang een belangrijk onderdeel geweest van het engagement van Manroland om haar klanten te garanderen uit hun hardware-investeringen een maximaal rendement te halen. Dit nieuwe programma, ontwikkeld door hetzelfde diepgaande onderzoek en feedback van klanten dat heeft geleid tot het ontstaan van de ROLAND 700 Evolution zelf, dekt de service gedurende de eerste 24 maanden voor de ROLAND Evolution pers.

ProServ 360° Performance garandeert een maximale inzetbaarheid vanaf het ogenblik dat de pers wordt opgeleverd om een zo hoog mogelijke productiviteit te bereiken en te behouden binnen de kortst mogelijke tijdspanne. Het biedt een ‘Telepresence’ service waarbij een diagnose vanop afstand samenwerkt met de geïntegreerde onderhoudsmanager om storingen op te sporen en op te lossen. Het omvat twee onderhoudsbeurten van de machine, vijf check-ups op afstand, vier modules voor analyse van de productiviteit, full 24/7 bereikbaarheid, en foutdiagnose met opstart van procedures voor probleemoplossing indien nodig.


 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008 - 2010  |