België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Datums
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws Archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    ISO 9001
    Vacatures
    Contact

 
 
     
De Melle verzet 15% meer werk dankzij Baumann-randapparatuur
Wohlenberg snijmachines en randapparatuur  Vrijdag 14-08-2015   
 
Terug naar vorige pagina
 
Randapparatuur goed voor ergonomie en productie
Het gemakkelijk maken voor uw medewerkers, en tegelijk uw productie verhogen: drukkerij De Melle bewijst dat het kan. Dankzij de aankoop van Baumann-randapparatuur voor de snijmachine loopt de workflow op wieltjes. Zaakvoerder Frans Daniëls vertelt hoe hij per dag 15% meer werk verzet.Automatisch stapelen, vlottere workflow
Drukkerij De Melle snijdt en vouwt heel wat af. Frans: “Dat vraagt om veel extra handelingen ervoor én erna. Om vlotter te werken, schakelen we nu de randapparatuur van Baumann in. De stapellift BSH3-650 brengt de stapel op ergonomische hoogte. De triltafel BSB 3L schudt de papierstapel netjes gelijk. En de afstapelaar BA 3N ordent het verwerkte papier mooi op een pallet. Kortom, onze workflow is nu goed geautomatiseerd.”

Betere ergonomie, meer tijd gewonnen
De randapparatuur verlicht het werk van de machineoperatoren enorm. “Ze moeten veel minder sjouwen met papierstapels. Daar is hun rug bijzonder dankbaar voor”, zegt Frans. “Bovendien komt er voor onze medewerkers meer tijd vrij, die ze nu besteden aan andere activiteiten. En dat komt iedereen goed uit.”

Nauwkeurige kwaliteit, verhoogde productie
De automatische randapparatuur legt Drukkerij De Melle geen windeieren. Frans: “De machines werken hypernauwkeurig, zo garanderen wij onze klanten een onberispelijk resultaat. Ze zijn ook sneller dan mensenhanden, wat logisch is. Daardoor verzetten we per dag 15% meer werk dan vroeger! Je haalt je investering er dus zeker uit.”

Sterke machines, prima service
Drukkerij De Melle is met deze manroland Benelux-samenwerking niet aan haar proefstuk toe. “We vertrouwen al vijftien jaar op manroland Benelux. Omdat we uit ervaring weten dat hun machines top zijn. Zo doen onze kleurenpersen ROLAND HiPrint 710, HiPrint 705 en HiPrint 702 het schitterend”, zegt Frans. “En ook de service is prima. Eerst bestuderen de manroland-medewerkers alles grondig, om met een geknipte oplossing te komen. Daarna zorgen ze voor een vlotte montage en configuratie, zodat je productie meteen goed draait.”

Drukkerij De Melle is een familiebedrijf uit Turnhout. Het bestaat sinds 1992 en telt vandaag 45 medewerkers. Zij buigen zich over prepress, druk en afwerking.
De drukkerij is gespecialiseerd in bijsluiters voor de farmacie en aanverwante sectoren, zowel kleine als grote formaten.


 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008 - 2010  |