België

 Belgique - Luxembourg

 Nederland

 
 
Home  Onderneming  Producten & Diensten  Verbruiksgoederen  Webshop  Sitemap
 
    Onze onderneming
    Nieuws & Datums
  Nieuws
    Succes stories
    Nieuws Archief
    Promotie van de maand
    Competence Centers
    Wegbeschrijving
    ISO 9001
    Vacatures
    Contact

 
 
     
Multi Packaging Solutions verwelkomt 27ste GUK-vouwmachine
GUK vouwmachines  Donderdag 21-05-2015   
 
Terug naar vorige pagina
 
GUK FA 43/8-6 R6-43 VAR wordt automatisch bevoorraad
Multi Packaging Solutions is een manroland-klant van het eerste uur. Al jaren koopt het er GUK-vouwmachines: omdat die nu eenmaal goed zijn. Net zoals de nieuwste FA 43/8-6 R6-43 VAR. Die plooit moeiteloos papier van amper 37 gram en draait continu door de rondstapel inleg. Operations Director Els Lameire en Finishing Manager Lucien Verbruggen vertellen.

Multi Packaging Solutions: toonaangevend in verpakkingen

Multi Packaging Solutions is een wereldspeler in de verpakkingssector. De organisatie opereert vanuit 3 continenten en telt 9000 medewerkers. Daarvan werken er 150 in Bornem. Els Lameire: “Hier maken we bijsluiters voor de farmaceutische en cosmeticasector. Onze doelstelling? Altijd een antwoord vinden op het vraagstuk van de klant. Een ongewone afmeting, flinterdun papier? Wij vinden samen met onze klant een geschikte oplossing!”

GUK: betrouwbaar merk
Tot voor kort telde de Bornemse afdeling 26 vouwmachines om bijsluiters in de juiste plooi te leggen. 26? Ja, en dat was nog niet genoeg! Els Lameire: “Omdat de vraag blijft stijgen, was het tijd voor een extra kracht. We kozen voor de FA 43/8-6 R6-43 VAR van GUK, een merk dat ons zijn waarde al bewees. Het garandeert altijd een efficiënte werking met prima draaisnelheden. Bovendien kennen we de machines al op ons duimpje. Dan is de stap naar GUK-leverancier manroland Benelux snel gezet.”

Vouwmachine: ideaal voor 37 gram
“De FA 43/8-6 R6-43 VAR is gewoon gemáákt voor farmaceutisch drukwerk”, zegt Lucien Verbruggen. “Wij plooien er alleen bijsluiters van 37 gram mee. Een dikte die niet zomaar elke vouwmachine aankan, want de gewone ‘grammages’ zijn 40 en 50. Terwijl de 37 gram steeds beter in de markt ligt – en daar spelen wij nu perfect op in. Met zijn handige snufjes en de nieuwste vouwrollen presteert de GUK-machine echt uitstekend.”

Vouwmachine: automatische papiertoevoer
Grootste troef van de gloednieuwe FA 43/8-6 R6-43 VAR? Lucien Verbruggen: “Dat ze continu draait. Andere vouwmachines moeten we regelmatig stilleggen om de papiervoorraad aan te vullen. Dankzij bijzondere inlegtechnieken is dat niet meer nodig. Wat een tijdsbesparing! De GUK-machine werkt trouwens met onze drie ploegen: ’s morgens, ’s avonds en ’s nachts. Je kunt je dus wel inbeelden hoeveel vouwwerk ze verzet.”
Multi Packaging Solutions rekent nu al enkele maanden op de GUK FA 43/8-6 R6-43 VAR. “Wees maar zeker dat ze aan onze verwachtingen voldoet!”


 
Terug naar vorige pagina
 
 
 
   
 
© manroland 2008 - 2010  |